Ik wil vinden...

Onze verantwoordelijkheid

Green Niedax

Duurzaamheid en Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Overwin mondiale uitdagingen

Als wereldwijd toonaangevende fabrikant van kabelbeheersystemen zien wij het als onze plicht om een groot deel van de verantwoordelijkheid op ons te nemen.

Bij alles wat we doen streven we naar milieuvriendelijke waardecreatie en een zorgvuldig gebruik van hulpbronnen, materialen en energie. We werken volgens de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties, waarvan de ethische principes stevig verankerd zijn in het Niedax Values Charter, met name die van integriteit, eerlijkheid, respect voor de menselijke waardigheid, openheid voor en non-discriminatie van religie, filosofie, geslacht, en herkomst.

Zo is Niedax Group gestart met "Green Steel" (Sustainable Steel) en Recycled Steel (gerecycled staal) om de uitstoot van co2 verder te reduceren.

Lees meer in onze Niedax Group Sustainability Program

Social Niedax

Sociale Duurzaamheid & Verantwoordelijkheid

Omdat we altijd aan de toekomst van iedereen denken

Als internationale groep met circa 2.400 medewerkers in meer dan 30 landen is de Niedax Groep zich terdege bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheden.

Wij begrijpen hoe belangrijk een prettige, veilige en duurzame werkomgeving is voor het geluk, de gezondheid en de motivatie van onze medewerkers.

De gezondheid van onze medewerkers is voor ons enorm belangrijk. Geauditeerde managementsystemen en functionarissen helpen de hoogste veiligheidsnormen te garanderen en het toch al minimale risico op ongevallen, brand en overmatige werkdruk jaar na jaar te verminderen.

Social Niedax

Heeft u nog vragen?

Onze experts staan graag voor u klaar!

Niedax Kleinhuis, dé specialist in kabeldraagsystemen

Direct naar productenportaal