Ik wil vinden...

Over Niedax

Afbeelding5
Niedax Kleinhuis Office

Niedax Kleinhuis B.V. Nederland

Niedax Kleinhuis B.V. is sinds 1999 een dochteronderneming en onderdeel van de NIEDAX GROUP.

Gevestigd in Wijchen (Gelderland), belevert en begeleidt Niedax Kleinhuis B.V. al sinds jaar en dag haar relaties en partners. Als totaalleverancier van kabeldraagsystemen adviseren en begeleiden de experts en projectmanagers van Niedax Kleinhuis B.V. u in allerlei projecten.

Met een compleet en breed assortiment van meer dan 50.000 artikelen tot speciale constructies, biedt NIEDAX GROUP oplossingen met oog op maximale flexibiliteit, montagesnelheid en duurzaamheid.

NIEDAX GROUP - Altijd de best passende oplossing voor uw project(en)

Gouda Holland 01

Gouda Holland B.V.

Gouda Holland B.V. is sinds 1929 actief en vanaf 2013 onderdeel van de NIEDAX GROUP.

Met een productielocatie en verkoopkantoor gevestigd in Moordrecht (Zuid-Holland), produceert en belevert Gouda Holland B.V. al sinds jaar en dag haar relaties en partners.

De kabeldraagsystemen worden toegepast in de meest uiteenlopende sectoren, zoals de chemische, petrochemische industrie, offshore activiteiten, energie, telecommunicatie,  zuivel- en voedingsindustrie.
 
Gouda Holland heeft haar eigen VCA-P gecertificeerde Montage Team en DNV gecertificeerde kabeldraagsystemen.

Benieuwd? Kijk snel een video impressie over Gouda Holland B.V..

NIEDAX GROUP - Wij geleiden uw kabels in goede banen

Niedax HQ

Onze reis - succes met traditie

Het eerste hoofdstuk van het Niedax succesverhaal wordt geschreven door de Ingenieurs Alexander Niedergesäß en Fritz Axthelm. 

NX Management

NIEDAX GROUP

Niedax staat al ruim 100 jaar synoniem voor eigentijdse en innovatieve oplossingen. De combinatie van jarenlange ervaring en ondernemerschap is de basis van de NIEDAX GROUP.

Met het hoofdkantoor in Linz am Rhein (Duitsland) heeft de NIEDAX GROUP inmiddels meer dan 2.350 medewerkers wereldwijd. Met een portfolio van meer dan 50.000 oplossingen en vertrouwde merken is de NIEDAX GROUP uitgegroeid tot een trendsetter in de wereldmarkt. De oplossingen van de NIEDAX GROUP in vele projecten en markten ingezet van Industrie, Utiliteit, Maritiem, Gebouwen, Energie tot Sport Arena's, Telecom en Datacenters nog veel meer...

Continuïteit, visie, durven vooruitkijken en investeren in de toekomst zijn kernwaarden van de NIEDAX GROUP en de wijze waarop de organisatie is gestructureerd.

Alexander Horn, kleinzoon van de oprichter Fritz Axthelm, is als Manager Director verantwoordelijk voor Productie en R&D. Samen met Bruno Reufels vormt Alexander Horn ook het leiderschap van de NIEDAX GROUP.

Bruno Reufels (CEO en Chairman of the Board of Management en Global Head of Sales) geeft al ruim 25 jaar met veel succes leiding en richting aan de organisatie.

Adrian Lowiner is in 2021 toegetreden tot het management team voor internationale verkoop, project management en ontwikkeling.

Niedax Because We Care About Tomorrow

Duurzaamheid en...

Als toonaangevend producent van kabeldraagsystemen, neemt de NIEDAX GROUP haar rol en verantwoordelijkheid op het gebied van corporate sociale verantwoordelijkheid zeer serieus.

Wij geloven dat transparante management en ethische normen een bedrijf vooruit helpen in duurzaamheid en om een gezonde bedrijfsgroei te realiseren.

We streven altijd naar de juiste balans tussen Economische, Ecologische en Sociale waarden en normen. Deze fundamentale kernwaarden zijn ook vastgelegd in onze Code of Conduct.

NIEDAX GROUP - Because we care about tomorrow

Gerelateerde pagina's

Merken III

Onze merken

Met een breed aanbod in portfolio en internationale merken, bedient de NIEDAX GROUP vrijwel alle marktsegmenten op het gebied van kabeldraagsystemen.

Lees verder
Hands 20333 1280

Onze partners

Vertrouwen is de basis van succes. In elkaar als persoon en als bedrijf, dat bepaalt ons gezamenlijk succes. Samen met onze partners zorgen we voor de perfecte match. 

Lees verder
Product Detail I

Onze producten

Met een portfolio van meer dan 50.000 artikelen, is er altijd wel een passende oplossing voor uw project en situatie.
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees verder
Connection Dots Map

Onze Media kanalen

Via onze LinkedIn bedrijfspagina en YouTube kanaal delen we regelmatig ervaringen en informatie met en voor ons netwerk en markt.
Sharing = Caring

Lees verder
Light And Buidling Fair

Onze deelname aan

Als de NIEDAX GROUP nemen wij deel aan beurzen en seminars. Waar we graag u informeren over de laatste ontwikkelingen, innovaties en praktijkervaringen delen.

Lees verder
Niedax Because We Care About Tomorrow

Onze verantwoordelijkheid

Als familiebedrijf, neemt de NIEDAX GROUP haar rol op gebied van duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid zeer serieus.

Lees verder

Heeft u nog vragen?

Onze experts staan graag voor u klaar!

Niedax Kleinhuis, dé specialist in kabeldraagsystemen

Direct naar productenportaal