Ik wil vinden...

Renolit

Foto IV

ToTec Installatiebedrijf

ToTec Installatietechniek heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in duurzaam installeren van gas, water, licht en elektro. ToTec Installatietechniek heeft veel ervaring in de utiliteit, particuliere sector, bij overheidsinstellingen en in de maritieme sector. 

ToTec verzorgde voor Renolit, fabrikant en ontwikkelaar van hoogwaardige plastic folies en producten, de volledige werktuigbouwkundige en elektrotechnische installatie.  

Foto II

Waarom de keuze voor NIEDAX GROUP?

Matthijs Heijns projectleider bij ToTec B.V.;

"Samen met Ron Bakker van Koninklijke Oosterberg hebben we de keuze voor de kanalisatie bepaald. De keuze voor Niedax Kleinhuis B.V. heeft zeer positief uitgepakt.

Niet alleen de toegepaste oplossingen in het project als kabelgoten, kabelladders en wandkanalen, maar ook door de samenwerking en het ontzorgen.

Want Niedax Kleinhuis B.V. heeft de tekeningen uitgetrokken en geadviseerd in montage, dit heeft ons echt veel tijd bespaard.

Bij onze monteurs viel het Niedax dataframe goed in de smaak, de dikke CAT 6a kabels konden gemakkelijk afgemonteerd worden door dit frame te gebruiken." 

Heeft u nog vragen?

Onze experts staan graag voor u klaar!

Niedax Kleinhuis, dé specialist in kabeldraagsystemen

Direct naar productenportaal