Ik wil vinden...

Disclaimer

Uitgever

Niedax Kleinhuis B.V.
Bijsterhuizen 20-05A
6604 LH  Wijchen
Tel. +31 (0) 24 - 378 85 33


Juridische informatie

De inhoud en structuur van de website zijn beschermd door copyright. Reproductie van alle inhoud of structuurelementen, in het bijzonder teksten, tekstdelen, beeldmateriaal, grafische afbeeldingen en vormgevingselementen, voor zover deze zijn beschermd op grond van de Nederlandse wetgeving, voor elk ander doel dan voor privé- of ander eigen gebruik, alsmede de verspreiding en publicatie ervan, is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming.

Niedax Kleinhuis B.V. controleert en actualiseert de inhoud van deze website regelmatig. Toch kunnen zich tussentijds mutaties hebben voorgedaan. Niedax Kleinhuis B.V. kan daarom niet instaan voor de juistheid en volledigheid van de inhoud van de website.

Hetzelfde geldt voor alle externe websites waarnaar via een hyperlink vanaf de niedax.nl site wordt verwezen. Niedax Kleinhuis B.V. is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van externe websites die worden opgeroepen door het activeren van een dergelijke link.

Hoewel Niedax Kleinhuis B.V. er in alle redelijkheid zorg draagt dat de informatie op deze site en artikeldata correct is en actueel wordt gehouden, geeft zij geen garantie, uitdrukkelijk noch stilzwijgend, voor de juistheid en volledigheid als ook eventuele tussentijdse wijzigingen en kunnen er geen rechten aan ontleent worden.

Heeft u nog vragen?

Onze experts staan graag voor u klaar!

Niedax Kleinhuis, dé specialist in kabeldraagsystemen

Direct naar productenportaal