Ik wil vinden...

Innocent (dochter van The Coca-Cola Company)

GEA Heating And Refrigeration Plant
2021 08 30 Innocent 0550

Samenwerking met de gehele keten

De eerste flesjes rollen van de band in de blender. ’s Werelds favoriete kleine gezonde drankjesfabriek van innocent drinks. Als NIEDAX GROUP zijn we trots op onze samenwerking met deze volledige CO2 neutrale elektrische fabriek in de Haven van Rotterdam.

Een prachtig project waar de NIEDAX GROUP benadert is voor de levering en montage van kabeldraagsystemen (oa ladderbanen en kabelgoten) voor onder andere de laagspanningskabels die door de fabriekshal lopen. Bert Erdtsieck (salesmanager Gouda Holland),

“De kracht van de NIEDAX GROUP is dat we de hele ‘supply chain’ kunnen voorzien van de best passende oplossingen. Naast Gouda Holland leveren ook andere bedrijven uit de NIEDAX GROUP aan de toeleverende bedrijven, zoals onder andere de machinebouw, voor De Blender.”

2021 09 06 INNOCENT 736

Interdisciplinair werken

Michael Evers (business development manager Niedax Group & member of the executive committee EHEDG en diverse nationale werkgroepen),

“Om voorop te blijven lopen, dragen we als de NIEDAX GROUP tevens bij aan innovatie, zo hebben we deelgenomen aan de nationale werkgroep hygiënische bekabeling.

Vanuit onze ervaring zijn we in staat proactief mee te denken en hebben we de mogelijkheid verschillende disciplines bij elkaar te brengen om - gebruik makend van zo min mogelijk materiaal - het doel van de klant te realiseren. Dit komt tevens de duurzaamheid van het project ten goede, wat zeker ook voor Innocent belangrijk is.”

NIEDAX GROUP - because we care...

20210201 110255 Innocent Goudaholland

Meer dan een leverancier

 “We hebben productielocaties over gehele wereld, waaronder onze verkoop- en productielocatie in Moordrecht, en we hebben onze eigen montageploeg”, vertelt Remko van der Wal, accountmanager Gouda Holland. “Daardoor kunnen we snel schakelen wanneer gedurende de uitvoering toch zaken veranderen.”

Omdat Remko als projectleider meerdere dagen per week op de bouw rondloopt, weten de betrokken partijen hem ook te vinden als ze tegen specifieke uitdagingen aanlopen. “We hebben bijvoorbeeld met verschillende partijen een speciale constructie uitgedacht en gemonteerd voor de stroomvoorziening van het distributiegebouw. Op deze manier kunnen we echt meerwaarde leveren en geleiden we kabels in goede banen.”

Video impressie Innocent "De Blender"

Heeft u nog vragen?

Onze experts staan graag voor u klaar!

Niedax Kleinhuis, dé specialist in kabeldraagsystemen

Direct naar productenportaal