Ik wil vinden...

Teamwork voor nieuw Europees hoofdkantoor

IMG 2332

Samenwerking in de keten

Een teamgerichte en sportieve omgang met elkaar kenmerkt de succesvolle samenwerking tussen technisch dienstverlener SPIE, elektrotechnisch groothandel Koninklijke Oosterberg, montagebedrijf Cablespace en de producent van kabeldraagsystemen Niedax.

Dit resulteerde in een soepele levering en installatie van de kilometerslange Niedax kabeldraagsystemen op de Hilversumse campus.

Werkvoorbereider John Rietveld (SPIE): “Wanneer ik iets nodig had belde ik even met accountmanager Luca Sanna van Oosterberg. Als hij een onderdeel niet op voorraad had, dan stuurde Niedax dat direct naar de bouwplaats. Deze samenwerking bespaarde mij en mijn collega’s op de bouwplaats veel tijd en kopzorgen. Hierdoor konden wij ons volledig op onze hoofdtaken richten: het aanleggen, installeren, in werking stellen en tijdig opleveren van veilige, duurzame en betrouwbaar werkende elektrotechnische installaties.”

IMG 2311

Aanpassingsvermogen

Op de uitgestrekte benedenverdiepingen van het Europese hoofdkantoor liet het Amerikaanse mega-sportmerk diverse sporthallen, squashbanen en een grote sportschool met bijbehorende douchevoorzieningen aanleggen. Hierdoor was er ook veel kabelgoot- en wandkanaalmateriaal nodig.

Rietveld: “Met de modulaire producten van Niedax vinden we altijd snel een oplossing voor elke praktische uitdaging. Bovendien hebbeb alle toegepaste kabeldraagsystemen het Greenwork Label Circulair en Duurzaam Bouwen. Voor een complex project met vele bouwpartijen is een goede werkvoorbereiding alleen niet genoeg. Naast de technische oplossingen moeten ook de toeleveranciers zelf voldoende aanpassingsvermogen hebben."

IMG 2338

Dream Team

Oosterberg en Niedax, in combinatie met Cablespace, vormen een hecht en flexibel opererend team.

Rietveld: "Als klant heb ik altijd de regie, maar de praktische en logistieke zaken regelen zij onderling met elkaar. Zo ondersteunen zij onze werkzaamheden optimaal door hier op tijd precies de juiste producten aan te leveren. Dit nieuwe Europese hoofdkantoor is een voorbeeld voor de werkomgevingen van de toekomst: een mix van faciliteiten voor bureauwerk en gezond bewegen. Onze elektrotechnische installatie zorgt ervoor dat alles veilig en vlekkeloos verloopt.

"Mijn dream team", vervolgt Rietveld, "met Oosterberg, Cablespace en Niedax neem ik graag mee naar de volgende ronde, want we gaan hier sportief met elkaar om, en zoals de Amerikanen zeggen: ‘Nothing beats good teamwork’.”

Foto (vlnr); Oscar Bijl (Rayon manager Niedax), Luca Sanna (Account manager Kon. Oosterberg) en Johan Rietveld (werkvoorbereider SPIE)

Heeft u nog vragen?

Onze experts staan graag voor u klaar!

Niedax Kleinhuis, dé specialist in kabeldraagsystemen

Direct naar productenportaal