Ik wil vinden...

Aviko

Image (1)

Hygiënisch kabeldraagsysteem

Waar mogelijk ondersteunt Aviko initiatieven die bijdragen aan de voedselveiligheid in de voedingsindustrie. In het kader van een productie-uitbreiding installeerde Van Lente Systeemintegratie B.V. bij Aviko enkele Gouda Holland, onderdeel van de Niedax Group, Streamline HD ladderbanen.

Dit resulteerde in lagere kosten en tijdsbesparingen voor Aviko en een optimale voedselveiligheid voor de consument.

Streamline HD Ladder I

Gemak, flexibel en minder risico

Mark Wesselink, leidinggevend monteur bij Van Lente:

“De afwezigheid van bundelbandjes maakt het snel bijleggen van extra kabels eenvoudig."

"Al met al kost het aanleggen en bijleggen van kabels met dit HD-product drie keer minder tijd dan met conventionele oplossingen. Het scheelt enorm dat je niet met bundelbandjes hoeft te werken.”

Gerwin Schuurman, Project Engineer bij Aviko:

"De ladderbanen met bekabeling voor de besturing van de productielijnen zijn altijd al een punt van zorg geweest. We maken hier gebruik van open kabelgeleidingssystemen die goed reinigbaar zijn. Alleen de kabelbinders die de kabels op hun plaats houden vormden nog een risicofactor voor een optimale hygiëne. Daar wilden we graag vanaf.”

 

Image

Aanbeveling

Om ook in de toekomst aan de steeds strengere eisen van klanten te kunnen blijven voldoen zal Aviko nieuwe verbetermogelijkheden voor het verduurzamen en veiliger maken van productieprocessen blijven stimuleren, Gerben Schuurman:

“Van Lente helpt ons daarbij door ons op nieuwe ontwikkelingen te wijzen en deze in de vorm van totaaloplossingen te bundelen. De oplossing van Niedax bevalt ons goed omdat deze meer hygiëneveiligheid biedt en kosten en tijd bespaart. Bij een volgende uitbreiding kiezen we voor de hygiënisch verantwoorde Streamline HD kabelgeleiding.”

Nieuwsgierig naar het hele interview? Lees hier snel verder;
Aviko ondersteunt innovatie hygiënische kabelgeleiding

Foto (vlnr): Mark Wesselink (Van Lente) , Gerwin Schuurman (Aviko), Michael Evers (Niedax Group), Bert Smid (Van Lente, ten tijde van het interview)

Heeft u nog vragen?

Onze experts staan graag voor u klaar!

Niedax Kleinhuis, dé specialist in kabeldraagsystemen

Direct naar productenportaal