Ik wil vinden...

Excelleren op kabeldraagsystemen

Jacobs Elektro I

Grote opdracht met weinig ruimte

Remco Arts begeleide het project vanuit Jacobs Elektro Groep, van A tot Z, van de start tot de oplevering. Remco legt uit: “Bouwbedrijf Vrolijk bouwde het pand in opdracht van Goodman, wij waren verantwoordelijk voor de totale e-installatie van dit distributiecentrum. Vrolijk en Jacobs Elektro werkten al eerder samen bij de bouw van distributiecentra. Wij verzorgden in Maarssen de verlichting, bekabeling, wandcontactdozen, schakelaars, verdeelkasten, etc.”

Remco werkte, zoals al veel vaker, samen met Rexel in het project. Een ruime meerderheid van de benodigde materialen werd door Rexel geleverd. Remco: “We hadden in dit project te maken met een heel groot pand op een relatief kleine oppervlakte. Daardoor was het niet mogelijk om veel op voorraad te bestellen, de ruimte voor containers was beperkt. Rexel zorgde ervoor dat er precies op de juiste momenten werd geleverd.”

Rexel Goodman Jacobs 1704952839437

Terecht enthousiasme

Het Utrecht I Logistics Centre was het eerste project waarin Jacobs Elektro Groep met de producten van Niedax werkte.

Waarom Niedax? Remco legt uit;“Ons vaste contact Patrick de Kort van Rexel was hier kind aan huis. Toen dit project ter sprake kwam wees hij me op de producten en mogelijkheden van Niedax. Hij was daar erg enthousiast over. Voor dit project hebben we gekozen voor hun ladderbanen en  kabelgoten. Inmiddels hebben we al meerdere projecten met Niedax uitgevoerd en ik weet nu uit eigen ervaring dat het inderdaad goede kabeldraagsystemen zijn. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer sterk. Ze begeleiden bovendien de volledige montage. Ook de communicatie op de bouw vanuit hun projectmanager is goed. Als ze aan de slag gaan, loopt het gewoon en word je totaal ontzorgd.”

Jacobs Elektro II

Geen omkijken naar montage

Oscar Bijl is blij met de mening van Remco over de producten en dienstverlening: “Wij kunnen installateurs alles rondom de montage van kabeldraagsystemen uit handen nemen. Goed om te horen dat Remco dit ook daadwerkelijk zo ervaart. We werken met vaste professionele montagepartners, in het geval van het Utrecht I Logistics Centre was dit Cablespace. Om het voor de installateur overzichtelijk te houden is er vanuit Niedax altijd een projectmanager die het project begeleidt. Deze projectmanager is ook het vaste aanspreekpunt. Als installateur heb je echt geen omkijken naar de montage en kun je eigen personeel elders in het project inzetten.”

Oscar licht kort de keuze voor de gebruikte kabelgoot toe: “Je monteert deze kabelgoot erg eenvoudig. Dat zorgt voor snelheid  en dus minder kosten.”

DSC00319 Panno

Betrouwbare partner

Corné van Ostaijen nam onlangs het stokje van Patrick de Kort over als vast contactpersoon voor Jacobs Elektro Groep. Ook hij heeft goede ervaringen met Niedax.

Corné: “Als accountmanager ben je een belangrijke spil tussen vraag en aanbod. Installateurs hebben een vraag of een opdracht en zijn op zoek naar een oplossing. Je probeert samen een project te winnen en kijkt goed met welke producten je dat doet. Met Niedax doen we veel mooie projecten en daardoor zijn ze ook voor het Utrecht I Logistics Centre in beeld gekomen. Het is een stabiele betrouwbare partner. Ze zijn makkelijk benaderbaar en als er onverhoopt wat is met de producten, kunnen ze heel snel schakelen.”

Jacobs Elektro I

Gewoon top

De combinatie Jacobs Elektro Groep, Niedax en Rexel is succesvol en kreeg ook al in andere projecten een vervolg.

Remco: “De samenwerking is gewoon top. Op het moment dat je inkoopt, weet je eigenlijk al dat je er goed aan hebt gedaan. Of het nou linksom of rechtsom gaat, je weet dat het met deze partijen goed zit. Dit project liep wel in een periode met veel leverproblemen van allerlei technische (schakel)materialen, maar de relatie met Rexel is zo goed dat je daar een open gesprek over kunt voeren. Fijn is dat je bij zowel Rexel als Niedax te maken hebt met vakbekwame mensen. Het zijn professionals die niet voor elk klein dingetje in de telefoon klimmen en goed met je meedenken.”

 

“Of het nou linksom of rechtsom gaat, je weet dat het met deze partijen goed zit” - Remco Arts

Heeft u nog vragen?

Onze experts staan graag voor u klaar!

Niedax Kleinhuis, dé specialist in kabeldraagsystemen

Direct naar productenportaal