Ik wil vinden...

Onze partners

Global Transport

Niedax Group en Elektrotechnische Groothandel een onmisbare schakel

De Niedax Group werkt strategische samen met vele elektrotechnische groothandels.

Naast betrouwbare leveringen en voorraden, ondersteunen wij onze partners met interne trainingen als ook op het gebied van advies op locatie of projectbegeleiding.

Niedax Group en de Elektrotechnische Groothandel, een onmisbare "one-stop-shopping" schakel voor onze relaties. Uiteraard zijn wij altijd beschikbaar voor advies en u te ondersteunen daar waar gewenst

Overleg Groep Partner

Niedax en Montagebedrijven Samen sterk in Installatiewerk

De Niedax Group werkt samen met diverse gerenommeerde en gecertificeerde montage- en installatiebedrijven om de kabeldraag systemen in uw projecten snel en vakkundig te monteren.

Kwaliteit en zekerheid. De geselecteerde partners voldoen naast aan alle wettelijke voorschriften, ook aan de eisen die de Niedax Group stelt aan haar partners om de kwaliteit te borgen voor onze klanten.

Met ons Project management wordt met u het project besproken en begeleid. Hierdoor bent u verzekerd van een juiste begeleiding voor en tijdens het gehele traject. Van begin tot oplevering, wel zo makkelijk!

Greenworks

Greenworks

De Niedax Group is trots houder van het Greenworks label.

Greenworks is hét duurzaamheidslabel, welke in samenwerking met de Rijksoverheid en rekeninstrumenten zoals GPR Gebouw en BREEAM-NL tot stand is gekomen.

Naast dat de Niedax Group het Greenworks Label heeft behaald, zijn we ook trotse partner van de Greenworks Academy, die inmiddels al meer dan 12.000 cursisten heeft opgeleid over actuele een duurzame onderwerpen in de bouw.

Meer partners en samenwerkingen

Image (1)

EHEDG

Als actief lid adviseert en levert de NIEDAX GROUP hygiënische en reinigbare oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. 

Hiermee draagt NIEDAX GROUP bij aan (voedsel)veilige productie.

Lees verder
2Ba

2BA

Met 2BA is de gehele keten, van groothandel tot installateur, altijd verzekerd van actuele product- én handelsinformatie.

De producten van de NIEDAX GROUP kunt u vinden bij het 2BA.

Lees verder
Shopbuehne STEP DE Bewerkt

BIM

BIM (Building Information Modeling) is het holistisch proces van het creëren en beheren van informatie voor bouwprojecten.

Op het BIMobject platform vindt u de modellen van de NIEDAX GROUP.

Lees verder

Heeft u nog vragen?

Onze experts staan graag voor u klaar!

Niedax Kleinhuis, dé specialist in kabeldraagsystemen

Direct naar productenportaal