Ik wil vinden...

SocialNiedax

NEC01021

De bal is rond... 

Prachtig hoe de bal kan rollen en alles met elkaar in verbinding staat.

Tijdens het prachtig initiatief Ronde van Oosterberg waar de Stichting Spieren voor Spieren centraal stond, hebben we als Niedax een tweetal etappes gesponsord. En daarnaast een door de spelers gesigneerd N.E.C. shirt aangeboden voor de veiling van Spieren voor Spieren.

Parallel was tijdens de Zomer- en Banenmarkt van de HAN voor studenten, waar ook Niedax aanwezig was, een inspirerende lezing van Bart de Lange over de maatschappelijk programma’s van N.E.C. Maatschappelijk. Waarbij met name het gerealiseerde maatschappelijk project elektrisch rolstoelvoetbal, mede mogelijk gemaakt door Stichting Spieren voor Spieren en partners, erg aansprak.

Hiermee is voor ons als Niedax, uit regio Nijmegen, de cirkel (bal) rond en viel alles op z’n plek.

Vandaar dat we met gepaste trots een bijdrage willen aanbieden aan N.E.C. Maatschappelijk om haar geweldige maatschappelijke projecten in de regio voort te zetten!

Met in het bijzonder de eerste Special Champions League International Match Day, een internationale wedstrijddag, voor teams met jongeren met een beperking, waar NEC ook aan zal deelnemen.

De Special Champions League is een consortium van EFDN , EU en diverse topclubs zoals Bayer Leverkusen, Benfica, NAC Breda, Eupen, Alcoraz en Werder Bremen en NEC.

Meer weten over alle maatschappelijke programma's, ontwikkelingen of de Special Champions League? Lees snel verder op NEC Maatschappelijk!

 

Foto vlnr:
Bart de Lange (Projectcoördinator N.E.C. Maatschappelijk)
Jan vd Goorbergh (Commercieel Directeur Niedax Nederland)
Michael Evers (Business Development Manager Niedax Group)

Heeft u nog vragen?

Onze experts staan graag voor u klaar!

Niedax Kleinhuis, dé specialist in kabeldraagsystemen

Direct naar productenportaal